Klaar voor elke nieuwe uitdaging!

“Maatwerk” is hét sleutelwoord

Elke klant is uniek. De noden en behoeften verschillen van opdracht tot opdracht. Daarom staat maatwerk bij ons voorop. Oprichter Dean geeft tekst en uitleg;

“Als persoon en consument word ik zelf ook graag op maat bediend, wanneer dit überhaupt mogelijk is. Wanneer een bedrijf écht rekening houdt met wat ik als klant verlang, pas dan kan ik oprecht zeggen: ik ben tevreden over mijn dienst en kom hier terug. Die filosofie trek ik door naar het beleid van Novavox, daarom is elke offerte anders en hanteren wij geen standaardprijzen”

Stemcoaching

Prijs op aanvraag


De stem is misschien wel de belangrijkste spier die elke persoon dagdagelijks gebruikt. Daarom is het verstandig om er slim en zorgzaam mee om te springen.

Stemcoaching is een traject op maat. De eerste sessie is steeds een screening. Met de feedback gaan we aan de slag.  


Negotiatie

Prijs op aanvraag


Binnenkort een sollicitatie voor de boeg? Of ondervindt u in uw professionele leven al eens problemen tijdens een onderhandeling?

Wie zijn negotiatie skills wil aanscherpen is hier aan het juiste adres. Deze training bieden we aan per sessie, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


Podcasting

Prijs op aanvraag


U heeft er zeker al van gehoord: De Podcast. Een auditief hoorspel, waarbij elk genre, thema of onderwerp kan worden aangesneden. Steeds meer bedrijven starten met hun eigen Podcast.

Ook particulieren zijn welkom bij Novavox. We begeleiden en produceren samen met u, van A tot Z.


Hosting & Presentatie

Prijs op aanvraag


Zoekt u een presentator, moderator of host voor een opdracht op maat? Televisiewerk of een radio opdracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op, en we tillen samen uw project of event naar een hoger niveau.


Lezingen & Workshops

Prijs op aanvraag


Public speaking.. hoe werkt dat? Hoe kom ik succesvol over zonder dat ‘arrogante’ laagje dat soms bij zakenlui, verkopers of sprekers voorkomt? En hoe komt een Podcast tot stand en maak ik hem succesvol en bereik ik het juiste publiek? Een lezing of workshop voor een groter publiek is voor ons geen probleem. Dean legt met plezier de kneepjes van PR en Podcasting aan u uit.